partner

Sligro

Sligro heeft een landelijk netwerk van Sligro zelfbedieningsgroothandels en bezorgcentra. Wij richten ons op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompstations, het midden- en kleinbedrijf en kleinschalige retailbedrijven. In de stadsregio Amsterdam zijn wij ook actief met de groothandelsformule ‘De Kweker’.
In een langjarig strategisch partnership met Heineken verzorgt Sligro de exclusieve distributie van Heineken fustbieren in heel Nederland.

Voor een duurzame en toekomstbestendige (stads)distributie neemt Sligro de verantwoording die past bij de markleider. Sinds een aantal jaar worden meerdere duurzame distributiemodellen (zelfbedienings- en bezorggroothandels) en transportvoertuigen in de praktijk getest. Variërend van type transportmiddel (van traditionele bestel- en vrachtauto’s tot een geheel nieuw ontwikkelde wegtrein) tot verschillende brandstoffen en aandrijving (diesel, elektrisch, LNG, CNG en waterstof). Dit maakt Sligro tot een aantrekkelijke kennis- en ervaringspartner op het gebied van duurzame stadsdistributie.

Overige partners

picnic-square
bidfood-payoff-square
Renewi-square
Leen-Menken-Foodservice-square
Dura Vermeer
vrijbloed
gdh
dpd
Snel Shared Logistics
dhl
prezero