partner

Dura Vermeer

Dura Vermeer is een Nederlands familiebedrijf dat bestaat sinds 1855 en behoort tot de top van de Nederlandse bouwsector. Wij zijn actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek. Met als kernactiviteiten ontwerp, ontwikkeling en realisatie van bouw- en infrastructurele projecten, inclusief onderhoud, renovatie en transformatie.

Wij bouwen met het oog op de toekomst en werken om die reden aan verschillende duurzame oplossingen en innovaties. Binnen Amsterdam betekent dit dat wij ons als doel hebben gesteld om vanaf 2028 volledig emissievrij in de binnenstad te werken. Wij voeren sinds 2019 projecten (Klein Wegenwerken en Elementenverhardingen) uit voor de gemeente binnen de Samenwerkingsovereenkomst (SOK) Amsterdam. Hierbij werken wij vanuit centrale hubs, om transportbewegingen te reduceren. Daarnaast wordt zoveel mogelijk elektrisch materieel ingezet en wekken we zonne-energie op voor mobiele oplaadcontainers en duurzame bouwketens.

Wij zijn onderdeel van Logistiek 020 omdat wij mee willen werken aan het terugdringen van de logistieke footprint in Amsterdam.

Overige partners

picnic-square
bidfood-payoff-square
Renewi-square
Leen-Menken-Foodservice-square
vrijbloed
sligro
gdh
dpd
Snel Shared Logistics
dhl
prezero