Aanbieders van uitstootvrij vervoer in Amsterdam

Vanaf 2025 geldt voor bestel- en vrachtauto’s de uitstootvrije zone, die (bijna) het gehele gebied binnen de ring A10 omvat. Om goederen te blijven leveren in Amsterdam zijn er diverse partijen actief die je kunnen helpen om goederen uitstootvrij in de stad te leveren.
Als je zelf wilt blijven vervoeren, bieden verschillende bedrijven elektrische voertuigen te huur, te lease of te koop aan. Liever het transport (binnen Amsterdam) uitbesteden aan een uitstootvrije logistieke professional? Dat kan ook! Zorg voor een schonere stad terwijl je je werk kan blijven doen en maak gebruik van uitstootvrije transportoplossingen. Vind hieronder de aanbieder die bij jouw behoeften past.

Klik hier voor informatie over hoe je bedrijf toegevoegd kan worden aan het aanbieders overzicht.

Selecteer waar je het aanbod op wilt filteren:

Koop/lease/huur van:
Koop/lease/huur van:
Logistieke dienstverlening met/van:
Logistieke dienstverlening met/van:
AMS CityDocks, de nieuwe last-mile oplossing. Op business park Osdorp bieden wij duurzame hoogwaardige units te huur aan. Te huur vanaf 2.300 m2, beschikbaar per Q2 2025. Informeer naar de mogelijkheden!
Er is geen actie op het moment
Cargo Bike Mobility is dealer van e-vrachtfietsen van o.a. UrbanArrow, Riese&Muller, CityQ, VUF en CargoCycling incl. service op elke gewenste lokatie.
Wil jij ervaren of een e-Cargobike een oplossing is voor jouw bedrijf? Maak gebruikt van onze testservice en ervaar een vrachtfiets bij jouw bedrijf
Cargo Cycling biedt mobiele fietsoplossingen voor duurzaam en stedelijk transport. Met ruim 30 jaar ervaring en expertise in het maken van sterke en duurzame fietsen voor minder validen, exclusieve stadsfietsen en bakfietsen, biedt moederbedrijf Nijland Cycling een sterke fundatie voor dit complete portfolio aan cargo bakfietsen. Cargo Cycling bezorgt transportoplossingen voor efficiënte en betrouwbare ‘last mile delivery’.
Er is geen actie op het moment
Onze missie is het zorgen voor een schonere stad waarin iedereen zich thuis voelt door slimme en groene stadslogistiek. Schone bevoorrading inclusief opslag en beheer: dat is waar wij in geloven, voor een leefbare binnenstad. Lees meer over hoe wij zendingen bundelen, samenwerken met partners, zero-emissie bevoorraden en uw voorraad kunnen beheren. Met welke van deze services maakt u de transitie naar groen?
Er is geen actie op het moment
City-e uw partner in emissievrij stadslogistiek. Wij leveren de Rytle cargobikes, de elektrische transportfiets voor de 'Last Mile’. Uniek in zijn soort. Bij de mogelijkheden denk dan aan het bezorgen van pakketten, boodschappen en vervoer voor onderhoudswerkzaamheden.
Er is geen actie op het moment
Cycloon is dé groene, sociale en klantvriendelijke next-day bezorgexpert, die zich al meer dan 20 jaar inzet voor minder emissie en meer stedelijke leefbaarheid. Cycloon bezorgt door heel Nederland pakketten per fietskoerier en springt op de vrachtfiets voor online retailers zoals De Slegte, Plato en Bever. Benieuwd hoe fietsbezorging jouw (web)shop verder kan helpen? Mail via verkoop@cycloon.eu of bel via 085-2733273.
Er is geen actie op het moment
Deudekom is een logistiek dienstverlener voor de regio Groot-Amsterdam. Wij doen projectverhuizingen, stads- en bouw en servicelogistiek en zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën waar mensen, wielen en logistiek samenkomen. Ons wagenpark is 90% volledig elektrisch. Wil je een keer komen kijken? Bel Eric Sens, 06-29586173
Er is geen actie op het moment
Met de verschillende abonnementen van DOCKR kies je eenvoudig voor een elektrische vrachtfiets die bij jou past. Maandelijks opzegbaar of een extra voordelig jaarabonnement? Opschalen, afschalen of switchen van elektrische bakfiets? De keuze is aan jou. Verzekering en periodiek onderhoud zijn inbegrepen in het maandbedrag.
Er is geen actie op het moment
Ruim 25 jaar aan expertise op het gebied van zakelijk gebruik en onderhoud van bakfietsen. Met 3 op bakfiets ingerichte werkplaatsen in Amsterdam hebben wij de grootste service capaciteit.
Wilt u meer informatie over onze oplossingen of een afspraak voor een proefrit?
e-zi Nederland
Het nieuwe elektrische automerk E-ZI richt zich speciaal op de last-mile delivery industrie. De E-ZI auto’s, met een actieradius van meer dan 170 km, kennen vele flexibele en veelzijdige oplossingen waardoor ze perfect inzetbaar zijn voor verschillende diensten in de binnenstad en/of buitengebied.
Er is geen actie op het moment
Easy Go Electric B.V. is al sinds 2007 importeur en distributeur van compacte elektrische bedrijfswagens en LEVV's met specialisatie in elektrisch vervoer voor de lastmile. Met de merken Addax, Jonway, iYYo en Victory is er voldoende te kiezen voor ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbaar en betaalbaar elektrisch vervoer.
Er is geen actie op het moment
ecaraccu-logo-zwart
De EcarPOWER is een slimme batterij op wielen die gebruik maakt van hergebruikte accucellen van EcarACCU, en deze levert groene stroom aan bouwlocaties, foodtrucks, geluidsinstallaties of evenementen. De toepassingen zijn vrijwel eindeloos! Ook handig is dat de EcarPOWER door een gewone auto of bestelwagen getrokken kan worden.
Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van laadoplossingen, vraag nu een vrijblijvend advies gesprek aan!
Flinc-EV ondersteunt bedrijven bij het overstappen naar elektrische bestelvoertuigen. Naast het adviseren omtrent mogelijke voertuigen en oplossingen, levert Flinc-EV ook maatwerkoplossingen en ondersteunt Flinc-EV bij de aanschaf of lease van voertuigen. Flinc-EV is merkonafhankelijk, maar biedt als voordelig alternatief ook voertuigen van het merk Cenntro aan.
Om kennis te maken met elektrische bestelvoertuigen biedt Flinc-EV de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief voor een korte periode een voertuig te huren.
Foremore is dé bezorgdienst voor bouwmarkten en bouwgroothandel. Het 100% elektrische wagenpark wordt dagelijks door HORNBACH, Bevela, Sikkens en Stiho ingezet voor de last-mile naar bouw- en klusprojecten in Amsterdam. Foremore bundelt orders, is met spoed beschikbaar, bezorgt op hoogte en verzorgt omruilingen. Tot 1250kg en 4,4m per order, volledig emissieloos. Met eigen software worden de operaties geoptimaliseerd en wordt e-commerce van klanten direct verbonden aan de bezorgplanning.
1e maand altijd gratis trial van Foremore platform en ondersteuning + 1e proefbezorging gratis (daarna pay-as-you-go).
Met trots presenteren we de meest effectieve transportoplossing voor de binnenstad. Fulpra combineert 2,5m3 en 375 kg laadcapaciteit met de gemakken en soepele rijeigenschappen van een fiets. Niet zomaar een fiets, maar de meest degelijke in zijn soort. Volledig gekeurd op veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo hoef je niet meer met een bestelauto de stad door, maar neem je wel eenvoudig diezelfde lading mee. En kom je fietsend eenvoudig, schoon en efficiënt tot aan iedere voordeur.
Ga naar fulpra.com en klik op 'PLAN EEN TESTRIT' om een afspraak te plannen. Dan nemen we alle opties door: van test, pilot, lease of koop tot aan de bijbehorende support, verzekering en service.
Hedin Automotive is een allround autobedrijf dat jou graag helpt om mobiel te zijn én te blijven. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of gebruikte elektrische bedrijfswagen en laadoplossingen. Ook voor bedrijfswageninrichting en bestickering. Wij vertegenwoordigen tal van mooie automerken, waaronder Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Ford, Peugeot en Opel.
Er is geen actie op het moment
Voor logistieke dienstverlening en hub faciliteiten beschikt Hulshoff over een nieuw en modern logistiek centrum, strategisch gelegen aan de rand van Amsterdam. Dankzij onze eigen opgewekte zonnestroom kunnen wij te allen tijde onze logistieke werkzaamheden met onze elektrische vloot uitvoeren.
Er is geen actie op het moment
Met veel enthousiasme bieden wij dagelijks klanten zorgeloze mobiliteit, ook 100% elektrisch. Trots dat we met 15 vestigingen landelijk georiënteerd zijn. Onze kernwaarden: toegankelijk, expertise en vertrouwen. Sinds 1971, al meer dan 50 jaar kennis van zaken.
10% probeer korting aanmelden bij hans.klaassen@kavautoverhuur.nl
Keana koppelt alle mogelijke transportsoftwaresystemen aan elkaar, wat resulteert in een platform dat één enkel eenvoudig inzicht biedt in de nieuwe decentrale distributieketen.
Er is geen actie op het moment
LMe Solutions een last mile experience center gestart in het WFC Amsterdam om de druk in de stad te verminderen vanuit mobiliteit en logistiek. Een plek om te ervaren, co-creatie en een serie aan passende voertuigen. Binnen de logistieke straat onder de gebouwen realiseren wij de grootste stads logistieke hub met operationele delivery. Wij helpen het MKB met concrete oplossingen, via kennissessies en evenementen, vanuit doelgroepgerichte aanpak de druk op de stad verminderen. De last mile experience is een private en publieke samenwerking en wordt ondersteund door MKB Amsterdam Metropool
Er is geen actie op het moment
Mobilitum ontwerpt lichte elektrische voertuigen voor gebruik op de openbare weg. Ons Cargo model is een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld voor gebruik in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Veelzijdig en zeer geschikt voor de last mile. Met een bereik van 84 km heeft de accu genoeg vermogen voor een dag werken in de binnenstedelijke distributie.
Ontdek onze mobiliteitsoplossing, de Cargo tijdens een test week. Een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld voor gebruik op de openbare weg in dichtbevolkte stedelijke gebieden.
Monark Cargo, opgericht in 1908, is een Scandinavisch fietsenmerk dat diep geworteld is in stedelijke logistiek. Met een rijke geschiedenis die dateert van vóór de huidige Cargobike-trend, maken we in Zweden al cargobikes lang voordat ze in de mode kwamen. Door samen te werken met grote bedrijven en een complete, zorgeloze oplossing inclusief onderhoud aan te bieden, beschikken we over een ongeëvenaarde expertise in het navigeren door stedelijke landschappen. Onze stevige fietsen blinken uit in zware omstandigheden en kunnen moeiteloos diverse ladingen vervoeren en zijn geschikt voor alle stadse werkzaamheden!
Voor alle ondernemers werkzaam in emissie vrije zones, bieden we een startersprijs aan met 15% korting op de aanschaf van onze cargobikes! Lease en onderhoud op locatie beschikbaar in heel NL.
Wat jouw opdracht ook is, door samen te werken met Pantar creëer je meerwaarde voor jouw organisatie, onze medewerkers en draag je bij aan een inclusieve samenleving. Wij verzorgen in en om Amsterdam, transport met elektrische bestelwagens en busjes
Er is geen actie op het moment
Voor kleine ondernemers is de aanschafprijs van een nieuwe elektrische bus vaak te hoog. Daarnaast is het onmogelijk om een parkeerplek te vinden én te betalen in Amsterdam. Met Qarry navigeer je zorgeloos door Amsterdam. Het scooter kenteken zorgt ervoor dat je vrijwel overal kunt komen. De Qarry is smal genoeg om zonder problemen op elke plaats even te stoppen, en groot genoeg om grote hoeveelheden te vervoeren. En dat voor de helft van de prijs van een elektrische bus. Kortom, de Qarry is "Your Local Hero" voor in de stad!
Er is geen actie op het moment
Logo Kees
Rederij Kees is al 10 jaar actief in duurzame stadslogistiek binnen Amsterdam. Met onze kleine elektrische voertuigen verzorgen wij, vanaf de rand van Amsterdam, "Last Mile" transporten voor het MKB. Daarnaast is Rederij Kees een sociale organisatie en gaat commerciële doelstelling gepaard met een maatschappelijke opdracht.
Er is geen actie op het moment
Wij hebben de unieke ‘Seval Cenntro 500’ in ons assortiment met een rijbereik van 180 km en een laadvermogen van 840 kg. De Seval C500 is een modern light electric vehicle (LEV), het voertuig heeft een topsnelheid van 95 km/u en is leverbaar in verschillende kleuren en vormen van opbouw. Vaste box (ook koeling), Picp Up, Afval opbouw (Ecotrommel) en nog veel meer. Ook de Seval C150 is een Licht Elektrisch Vrachtvoertuig (LEVV) voor de kleinere klussen. Met zijn korte wielbasis, 420 kg laadvermogen, 1,3 m³ laadruimte, is dit voertuig je beste vriend in de kleine ruimtes.
● Lease een Seval C500 of een Seval C150 voor 5 jaar ● Probeer hem 1 jaar, bevalt het niet? ● Dan lever je hem op 1 jaar gewoon weer in ● Zonder opgave van reden ● Zonder extra kosten
Ontwijk netcongestie met Smappee. We zijn van origine een cleantech bedrijf en heeft al 32 jaar ervaring in energiemanagementbeheer. Door de jaren heen hebben we onze eigen EV-laadpalen ontwikkeld en toegevoegd aan ons product portofolio. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een totaalpakket kunnen leveren op het gebied van echt slim & efficiënt groen laden.
Er is geen actie op het moment
Urban Mobility Group Benelux biedt een compleet gamma aan lichte elektrische bedrijfsvoertuigen LEV. Wij zijn een toonaangevende Europese importeur met meer dan 10 jaar aan ervaring in elektrische bedrijfsvoertuigen. Wij bieden modulaire bedrijfsauto´s van Ligier, elektrisch aangedreven fietstrailers van K-Ryole en cargobikes van Golobike. Daarnaast bieden wij een servicedienst op locatie voor volledige ondersteuning.
Ervaar zelf het gemak en de efficiëntie in uw dagelijkse activiteiten. Profiteer nu van de gratis testperiode en ontdek onze mobiliteitsoplossingen in uw activiteiten.
Wij leveren een compleet assortiment micromobiliteit. Voor bedrijven en particulieren. Compacte 100% elektrische voertuigen.
Er is geen actie op het moment
Wij zijn Wuunder, het slimme verzendplatform. Verstuur je orders als pakket of pallet? Wil je een vliegtuig, vrachtwagen, bus of een fietskoerier? We maken verzenden makkelijker, efficiënter en duurzamer.
Er is geen actie op het moment
Meer

Aanbieder is verantwoordelijk voor juistheid van content van diens bijdrage op logistiek020.nl