partner

PreZero

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.

Bij PreZero doen we er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed kan veranderen. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Want: wat als het lukt om minder grondstoffen te gebruiken en de aarde niet langer uit te putten? Wat als er écht iets verandert in de wereld? Laten we die ambitie samen waarmaken, stap voor stap!

Bij PreZero zijn we volop bezig met duurzame stadslogistiek. Hoe houden we binnensteden nu en in de toekomst leefbaar? Emissievrij rijden (bijvoorbeeld elektrisch), samen rijden (Green Collective), niet meer rijden (retourlogistiek). Wij sluiten ons daarom graag aan bij platform Logistiek 020, om dit thema samen met andere vervoerders te bespreken. Door samen naar oplossingen te kijken, elkaar te helpen en van elkaar te leren, brengen we een duurzaam morgen dichterbij.

Overige partners

picnic-square
bidfood-payoff-square
Renewi-square
Leen-Menken-Foodservice-square
Dura Vermeer
vrijbloed
sligro
gdh
dpd
Snel Shared Logistics
dhl