Aanbieders uitstootvrij vervoer presenteren zich via Logistiek020

Delen

Sinds een maand presenteert logistiek020 op haar website aanbieders van uitstootvrij vervoer en van hubfaciliteiten. Zesentwintig aanbieders maken hier op dit moment gebruik van. Wil jij ook op de aanbiederspagina van logisitek020? Meld je hier aan.

Vanaf 2025 geldt voor bestel- en vrachtauto’s de uitstootvrije zone, die (bijna) het gehele gebied binnen de ring A10 omvat. Om goederen te blijven leveren in Amsterdam zijn er diverse partijen actief die je hierbij op een uitstootvrije manier kunnen helpen.

Als je zelf wilt blijven vervoeren, bieden verschillende bedrijven elektrische voertuigen te huur, te lease of te koop aan. Liever het transport (binnen Amsterdam) uitbesteden aan een uitstootvrije logistieke professional? Dat kan ook! Wil je helemaal de stad niet meer in? Dan kun je je goederen afleveren op een hub. Vanaf dit punt worden je goederen gebundeld en op een uitstootvrije manier de stad ingebracht. 

Zorg voor een schonere stad terwijl je je werk kan blijven doen en maak gebruik van uitstootvrije transportoplossingen. Vind hier de aanbieder die bij jouw behoeften past.