Uitnodiging Koffie Elektrisch 6 december

Delen

De gemeente stimuleert uitstootvrij vervoer in de stad. Vanaf 1 januari 2025 geldt een uitstootvrije zone voor bestel- en vrachtauto’s binnen de ring A10. Ook al zijn er overgangsregelingen, uiteindelijk is uitstootvrij rijden de toekomst. Op 6 december gaan we hierover in gesprek in Pakhuis de Zwijger.

Gebiedsgerichte benadering

Tijdens deze editie hoor je meer over de gebiedsgerichte benadering, waarbij de gemeente Amsterdam bedrijven op bedrijventerreinen op weg helpt om te verduurzamen. Een ondernemer uit Amsterdam-Noord vertelt hoe hij zonnepanelen gebruikt om zijn wagenpark te laden en een financieel adviseur geeft tips over investeringen en belastingaftrek.

We vertellen over het nieuwe adviestraject dat de gemeente aanbiedt. Hierbij krijgen ondernemers advies over het berekenen en aanvragen van laadvoorzieningen, het voorkomen van netcongestie, het benutten van beschikbare subsidies en het efficiënt inrichten van het bedrijfsproces met een elektrisch wagenpark. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden en meer informatie

Wil je erbij zijn? Meld je aan via: Uitnodiging Koffie Elektrisch 6 december – Gemeente Amsterdam

Over Koffie Elektrisch

Deze bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger maakt onderdeel uit van de Koffie Elektrisch. Dit zijn netwerkbijeenkomsten met Amsterdamse ondernemers, gemeente en andere partijen die zich bezighouden met elektrisch vervoer in Amsterdam. We komen een paar keer per jaar samen om de nieuwste ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden uit te wisselen. Wilt u uitnodigingen ontvangen voor deze bijeenkomsten? Schrijf u in.