Hubs aan de rand van Amsterdam

Je kunt je goederen laten bezorgen bij een hub aan de rand van de stad. Daar worden je producten gebundeld en uitstootvrij bij jouw klanten afgeleverd. Dit gebeurt met voertuigen die rijden op waterstof of volledig elektrisch zijn aangedreven. Het kan ook een (elektrische) fiets of scooter zijn.

 

Door goederen aan de rand van de stad te verzamelen in een hub zijn er minder voertuigen in de stad nodig voor de levering van goederen.

Hieronder vind je een overzicht van duurzame stadsdistributeurs die jouw producten gebundeld en uitstootvrij bezorgen.

City Hub

City hub biedt slimme externe magazijnen voor bedrijven, helpt met voorraadbeheer en verzorgt de bevoorrading met groen stadstransport. City Hub Amsterdam is gevestigd aan de afrit S101 van de stadsring A10. Makkelijk te vinden en ook nog eens dichtbij het stadscentrum.

Deudekom Stadslogistiek

De hub van Deudekom is het centrale distributiepunt waar goederen verzameld, gebundeld en met zero-emissie vervoer geleverd worden in Amsterdam. Door de unieke ligging aan de zuidelijke rand van Amsterdam, net buiten de ring A10, is het de perfecte uitvalsbasis voor de verschillende logistieke processen naar de stad.

Hulshoff Logistieke Hub  

In plaats van elke dag Amsterdam inrijden lever je 1 x per week de goederen bij de eenvoudig te bereiken logistieke hub aan de westelijke rand van Amsterdam aan. Hulshoff levert de goederen gebundeld en elektrisch bij jouw klanten aan.

Peeters vervoercentrale

Van grote (transport)bedrijven tot kleine ondernemingen die hun zendingen snel, zorgeloos, efficiënt en uitstootvrij willen leveren bij afnemers in een (binnen)stad. Pakketten, pallets, rolcontainers en goederen met minder courante afmetingen kunnen daarvoor bij het depot noordwestelijk van Amsterdam worden afgeleverd.

Amsterdam Logistics Cityhub

Amsterdam Logistics Cityhub biedt mogelijkheden voor zowel warehousing, fulfillment en cross docking. In flexibele units vanaf 2.500 m2 voor opslag, distributie en transport. Met (snel)laadvoorzieningen voor elektrisch vervoer en gelegen aan het water, in het westelijk havengebied.