Duurzame, efficiënte bevoorrading van je horecabedrijf

Hoe houden we de stad werkbaar voor horecaondernemers en leefbaar voor inwoners? Praat en denk mee over hoe stadslogistiek verandert en wat je zelf kunt doen.

Datum                     : donderdag 23 juni 2022
Tijd                           : 13:00 tot 17:30 uur (+ borrel tot 19:00 uur)
Waar                        : Centrale Markthal Food Center Amsterdam, Centrale Groothandelsmarkt 186
Voor wie                 : horecaondernemers, leveranciers en iedereen die betrokken is bij stadslogistiek

Het aantal orders in de horeca neemt toe. Maar hoe vervoer je al die voedselproducten snel en tegen redelijke kosten door een overvolle stad? Amsterdam loopt vast: er is teveel verkeer. Horeca-logistiek veroorzaakt een derde daarvan. Bevoorrading is een hoofdbreker voor Amsterdamse horecaondernemers. Bovendien zorgen al die vervoersbewegingen voor veel uitstoot van fijnstof en CO2. En dat terwijl Amsterdam in 2025 binnen de Ring A10 een uitstootvrije zone invoert. 

Denk en praat mee

Wat gaat er veranderen voor de stadslogistiek? Welke innovaties en projecten zijn er? Hoe kunnen we samen zorgen voor verandering? Daarover gaat het gesprek op 23 juni in de Centrale Markthal.

 

Future Food Logistics Challenge

Bevoorrading van de horeca kan efficiënter en duurzamer. Dat menen Vervoerregio AmsterdamBidfood, de Hogeschool van Amsterdam en Logistiek 020. Met de Future Food Logistics Challenge dagen zij bedrijven uit om slimme innovaties te bedenken voor een leefbare stad. In oktober 2021 presenteerden 6 bedrijven hoe ze deze challenge aangaan. Op 23 juni laten ze zien waar ze nu staan. De jury van de challenge evalueert de projecten. Wie is tot nu toe het meest succesvol en heeft de meeste potentie om te winnen?

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA